Begeleiding Maatschap – M2tandartsen

09-07-2015

MVNP heeft het maatschapsteam van partners begeleid in bestuurlijke zaken. Bij M2 tandartsen werken ruim 85 tandheelkundige professionals met passie voor hun patiënten én hun vak. We behandelen geen monden, maar mensen. Omdat de tandheelkunde voortdurend in ontwikkeling is, volgen alle teamleden een continue systeem van na- en bijscholing. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke, moderne zorg bieden.
 
Veel specialisaties. Ons team bestaat uit tandartsen die elk naast de algemene praktijk een specialisatie hebben. Verder zijn er profylaxe assistentes die na controle door de tandarts het M2 Preventieplan voor u uitvoeren. Daarnaast zijn er mondhygiënistes die helpen bij tandvleesproblemen en tandprothetici die prothesen vervaardigen. M2 tandartsen kan u dus een zeer complete mondzorg aanbieden.
 
M2 tandartsen heeft een groot team van tandartsen. Vrijwel iedereen beheerst naast de algemene tandheelkunde nog een eigen specialisatie. Dat betekent dat wij u bij gecompliceerde behandelingen meestal niet hoeven door te verwijzen: u kunt gewoon binnen onze eigen praktijk worden geholpen.
 
M2 tandartsen huldigt de stelling: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Daarom nodigen wij u uit om periodiek langs te komen voor een preventief onderzoek. Tijdens dit consult beoordelen we de conditie van het tandvlees. Er is ook tijd gereserveerd voor het geven van voorlichting. Eventuele tandsteen en tandplaque worden verwijderd. Zo nodig maken we een vervolgafspraak voor u bij de preventie assistent of de mondhygiëniste.
 
Overzichtsfoto’s. Met het blote oog kunnen we veel zien, maar niet alles. Daarom maken we één keer per twee jaar overzichtsfoto’s van uw gebit. Zo krijgen we een volledig beeld van uw mondgezondheid en kunnen we goed beoordelen welke behandeling voor u het beste is.
 
Jong geleerd is oud gedaan Het is goed als kinderen vanaf hun derde jaar regelmatig naar de tandarts gaan. Vanaf zes jaar starten we met het M2 Preventieplan.
 
MVNP heeft het matschapsteam van partners begeleid in bstuurlijke zaken.
 
Meer weten over M2tandratsen? www.m2tandartsen.nl
 
 
 

Nieuwsbrief