Ben ten Dam – associate partner MVNP

11-12-2015

Ben ten Dam studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en schreef zijn scriptie over integraal management. Bij KPN Mobile was hij management consultant, procesontwikkelaar, projectmanager en productmanager. Hij leerde daar samen te werken met verschillende organisatieonderdelen en mensen en verschillende belangen op 1 lijn te krijgen. Bij Verdonck Klooster en Associates (VKA) genoot hij een opleiding als management consultant en adviseerde onder meer Nuon, NAVO, Erasmus Universiteit, Ministerie van I en M en BZK, met name bij vraagstukken over besturing, vernieuwing, demand/supply, kwaliteitsmanagement en diensten management. Als adviseur publiceerde hij over kwaliteit en organisatie.
 
Hij was relatiemanager en verantwoordelijk voor acquisitie en de klanttevredenheid bij opdrachten. In die functie leerde hij het belang van win win, integriteit en openheid. Tegenwoordig is hij bij VKA MT lid en verantwoordelijk voor een goede samenwerking van VKA met externe partners en het opbouwen en onderhouden van de netwerkschil.
 
Ben heeft een brede achtergrond in management, organisatie, kwaliteit en sales. Zijn 20- jarige kennis en ervaring deelt hij graag. Ben gelooft in zelfsturing en teamwork als onderscheidende factoren om de prestaties van organisaties te verbeteren. Samen denken en samen doen. Samen leren en samen blijven verbeteren.
Ben helpt teams en organisaties die hun prestaties willen verbeteren op het gebied van kwaliteit en resultaat. Ben verzorgt daarbij trainingen en coachingstrajecten. Focus ligt daarbij op de individu, de groep en de doelen die ze met elkaar willen bereiken.

Nieuwsbrief