Commerciele samenwerking tussen Eco Paints en Maarleveld & Partners

14-02-2014

Verf hergebruiken
Wie in Nederland heeft er niet ergens in de schuur of kelder nog potjes met ongebruikte verfresten staan?  Als je dan toch een keer je kelder opruimt en je verf naar de milieustraat brengt wordt het daarna naar de vuilverbrandingsinstallatie gebracht. Jaarlijks worden er op deze wijze duizenden tonnen verf verbrand met alle milieubelasting van dien. Het recyclen in plaats van het verbranden van ongebruikte verf levert een aanzienlijk milieuwinst op. Het hergebruiken van restverf is voor gebruikers ook een bewuste keuze. Buiten Europa zijn producten in staat gebleken om in een betrekkelijk korte tijd gebruik van recycelde verf bij de consument geaccepteerd te krijgen.
 
Eco Paints
Eco Paints is eind 2012 opgericht en verkoopt speciale verven, die samengesteld zijn uit ongrbruikte (rest)verf en levert daarmee een bijdrage aan het terugdringen van de milieubelasting van verf en verfproducten. restverf wordt ingezameld en door Eco Paints geselecteerd op geschiktheid voor hergebruik. In samenwerking met verfspecialisten wordt uit geslecteerde verfresten nieuwe verf vervaardigd. eco Paints richt zich op het producereb van kwaliteitsverven. In de laboratoria van onze producten wordt met toewijding gewerkt aan het samenstellen van verf van een constant hoog kwaliteitsniveau. Eco Paints zijn uitgebreid getest op herkenbare eigenschappen zoals hechting, verkleuring, samenvloeiing, slijtvastbaarheid en afwasbaarheid. Eco Paints verkoopt hergebruikte latex op bestelling. Het productgamma bestaat uit premium latex wit, dat op kleur naar keuze kan worden gebracht. Andere verfproducten kunnen op bestelling worden samengesteld en geproduceerd.
 
Projecten
Eco Paints neemt onderhoud- en revovatieprojecten aan, waarbij opdrcahtgevers bewust hebben gekozen voor het toepassen van duurzame verfproducten en het inzetten van mensen, die wij aan passende arbeid helpen. op deze wijze geeft Eco Paints invulling an Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
 
Wlit U meer weten over Eco Paints? Ga dan naar www.eco-paints.nl
 
 
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief