Coaching

Hoofd

Voor wie?

Je bent ondernemer, manager van een team, afdeling of project. Om deze rol goed in te vullen heb je behoefte aan een gesprekspartner die je laat reflecteren op eigen gedrag en wil je kennis opdoen op het gebied van leiderschap, management en samenwerking. Gesprekken met als doel persoonlijke ontwikkeling en groei op het gebied van management- en leiderschapsvaardigheden.

Programma

Tijdens de 1-op-1 gesprekken worden 3 vragen besproken:

  1. Wat is de uitdaging, het onderwerp, het doel?
  2. Wat is de oplossing, het antwoord, het gewenste resultaat?
  3. Wat gebeurt er als ik niets doe?

De duur is 6 sessies met een maximale duur per sessie van 1,5 uur. Tijdens deze sessies wordt in verschillende vormen gereflecteerd en kennis aangeboden. Dat kan zijn een test, een vragenlijst, een wandelsessie of een face-to-face gesprek.

Wat levert het je op!

Het doel is om jou inzicht te geven waar je kracht zit als ondernemer of leider van het team, waar de uitdagingen liggen en op welke wijze je met kennis van zaken kan groeien in de rol van ondernemer of manager.

Interesse?

Vul dan geheel vrijblijvend hieronder uw gegevens in voor een informatieverzoek. U kunt ook uw gegevens achterlaten voor een terugbelverzoek. Wij nemen daarna contact met u op!

Plan een belafspraak voor Coaching
:
Mail Leergang
Bel mij terug

Hoofd

Ons hoofd vraagt om voortdurend in ontwikkeling te blijven. Wij bieden een keur aan programma’s waardoor je het brein kunt stimuleren, inspireren en voeden.

Nieuwsbrief