Manage your boss

Hart

Voor wie?

Voor iedereen, die zich herkent in één van de onderstaande situaties:

 • Jonge werknemer
  Je bent net begonnen te werken en je vraagt je af hoe je de juiste aandacht kunt krijgen van jouw manager, zodat je jezelf goed kunt ontwikkelen in je werk.
 • Ervaren werknemer
  Je bent in jouw mid-life periode en vraagt je af: waar gaat mijn carrière naar toe? Wat zijn mijn toekomstmogelijkheden? Hoe kan ik mij ver der ontwikkelen?

Ons voorstel

Als jij één van deze situaties herkent, dan is het programma “Manage your boss” nuttig voor jou, waardoor je het heft in eigen hand neemt en vorm geeft aan de ontwikkeling van jouw carrière.

Programmaonderdelen

Afhankelijk van jouw positie (jonge- of ervaren werknemer) en jouw specifieke behoefte kunnen wij een programma ontwerpen, dat tegemoet komt aan jouw persoonlijke wensen. Het volledige programma bestaat uit de volgende 4×4 onderdelen:

 • Module-I: NU & DAN
  Het is van groot belang dat een medewerker voor zichzelf een idee heeft van de ontwikkeling van zijn carrière. We gaan op zoek naar 1. NU: jouw persoonlijke missie – jouw reden van bestaan, 2. Jouw kernwaarden, 3. Jouw dagelijkse gedrag en 4. DAN: Jouw visie, jouw toekomstbeeld – wat wil je op termijn gerealiseerd hebben?
 • Module-II: Medewerkersbetrokkenheid
  We leren je de vier dimensies van medewerkers-betrokkenheid, die zo belangrijk zijn om een productief en gelukkig werkzaam leven te leiden: 1. Verbinding, 2. Verwachting, 3. Talent en 4. Groei.
 • Module-III: Persoonlijke effectiviteit 
  We leren je jouw eigen effectiviteit te analyseren door: 1. De kracht van vertrouwen, 2. Effectief samenwerken, 3. Persoonlijke vernieuwing en 4. Persoonlijk leiderschap.
 • Module-IV: Evaluatie
  Via 1. Zelfanalyse van jouw business resultaten, kennis, vaardigheden, gedrag en betrokkenheid, 2. De ontwikkelingsdialoog met jouw manager, 3. Jouw persoonlijke ontwikkelingsplan en 4. Periodieke follow-up zal je instaat zijn de juiste aandacht en begeleiding van jouw manager te verkrijgen.

Het resultaat:

Je bent in staat om zelfstandig en samen met jouw leidinggevende vorm te geven aan jouw zakelijke carrière. Een door jezelf voorgegeven loopbaan, waardoor je een productief én gelukkig werkzaam leven leidt.

Mail Leergang
Bel mij terug

Hart

Het hart vormt de kern van ons menszijn. Hier worden verbindingen gelegd tussen ons hoofd, de rest van ons lichaam maar ook onze omgeving. Goed kunnen functioneren in de huidige wereld vraagt veel van onze sociaal-emotionele capaciteiten. Bekijk ons totale aanbod op dit gebied.

Nieuwsbrief