Werk & beweging

Lichaam

Voor wie?

30% van alle voornemens leidt tot corresponderend gedrag. Dat percentage ligt zo laag, omdat we veranderingen vooral bedenken met ons hoofd, maar niet doorvoelen in ons lijf. Veranderen wordt leuker, gezonder en effectiever als je het in beweging doet!

Je wilt iets veranderen. Bij jezelf, met je team of met het hele bedrijf. Het is lastig, maar je gelooft erin en het moet goed gebeuren. Met de juiste hulp en begeleiding.

Ons voorstel

Als jij deze signalen herkent, dan is het programma Werk & Beweging nuttig voor jou.

Gedrag zit net zozeer in je lichaam als in je hoofd en je hart. Wij zijn experts op het gebied van veranderen door sport. We brengen jou als hele mens in beweging. De zorgvuldig geselecteerde oefeningen zijn fysiek, emotioneel en/of cognitief gekoppeld aan jouw verandering. Verschillende experts werken mee aan de ontwikkeling van de oefeningen, waaronder een psycholoog, ex-topsporter en een professionele businesstrainer. De trainingen zijn van een kwalitatief hoog niveau.

Programma

Je ervaart aan den lijve ervaart hoe het is om met je hele lichaam te veranderen. Veranderen blijft maatwerk, de ene verandering is de andere niet en ieder mens heeft andere behoeftes. Daarom is het programma altijd op maat ontworpen op jouw situatie.

Het resultaat

  • Je bereikt sneller de gewenste – structurele – verandering, afgestemd op jouw specifieke vraag.
  • Een ervaring met een hoog fun-gehalte, we maken het leuk!
  • Alle overige voordelen van bewegen (sterker worden, conditie verbeteren, fitter voelen.

Kortom: Je verandert met je lichaam

Mail Leergang
Bel mij terug

Lichaam

Het lichaam vraagt om een gezonde en fitte omgeving. Vraagt om voldoende beweging, goed eten, genoeg rust en ontspanning. Wij hebben daarom een aantal programma's opgenomen speciaal gericht op het gezond houden van het lichaam. Wij werken samen met diverse specialisten op dit gebied.

Persoonlijke ontwikkeling

Organisatie ontwikkeling

Nieuwsbrief