Werk & voeding

Lichaam

Voor wie?

Voor werkgevers, voor HR-mensen, voor iedereen die een organisatie leidt waar een bedrijfsdiëtist een belangrijke bijdrage kan leveren aan het welzijn van de medewerkers.

Werknemers zijn het waardevolste bezit van een onderneming. Een fitte en gezonde werknemer is bovendien productiever, tevredener en verzuimt minder. De bedrijf diëtist helpt met de schijf van gezondheid voor bewustwording en een positieve verandering van eetgedrag en voeding.

Ons voorstel

Als jij deze signalen herkent, dan is het programma “Werk & voeding” nuttig voor jou.

Berdien van Wezel (docent) heeft al jaren een succesvolle voedingsadviespraktijk waar het geven van advies aan bedrijven een van haar belangrijkste werkzaamheden is. De tool die ze hiervoor gebruikt, is de schijf van gezondheid. Deze schijf bestaat uit zes onderdelen en geeft een goede indruk van de fysieke en mentale gezondheid van elke medewerker en het bedrijf. De volgende onderdelen komen aan bod: eten en drinken, bewegen en sport, slapen, alcohol en roken, een gezond gewicht en een mindfull leven.

Programma

Een interactieve workshop waarbij je aan de hand van stellingen die zijn toegespitst op de werkplek inzicht verkrijgt in je eigen voedingspatroon en leefgewoonten. Daarnaast leer je met de Schijf van Gezondheid hoe je je werknemers en je bedrijf gezond en vitaal kunt krijgen en houden.

Het resultaat

  • Bewustwording van je eigen eet- en drinkgewoonten
  • Inzicht in wat de Schijf van Gezondheid kan betekenen voor je werknemers en voor het bedrijf en het effect dat het heeft op de organisatie
  • Een plan van aanpak voor individuele werknemers en je organisatie

Kortom: Vitaliteit op de werkvloer!

Mail Leergang
Bel mij terug

Lichaam

Het lichaam vraagt om een gezonde en fitte omgeving. Vraagt om voldoende beweging, goed eten, genoeg rust en ontspanning. Wij hebben daarom een aantal programma's opgenomen speciaal gericht op het gezond houden van het lichaam. Wij werken samen met diverse specialisten op dit gebied.

Persoonlijke ontwikkeling

Organisatie ontwikkeling

Nieuwsbrief