Eimskip – Talentprogramma 7 Habits

30-08-2016

Binnen Eimskip doorloopt een groep van zes personen een talentenprogramma. Binnen dit programma wordt aan de deelnemers een leeromgeving aangeboden die hun helpt bij hun verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er wordt gewerkt aan verschillende zaken zoals het versterken van de positieve zaken op basis van de aanwezige talenten en presentatietechnieken.
 
 
In deze module zullen de talenten werken aan, inzichten opdoen en kennis delen op het thema persoonlijk leiderschap. De module is erop gericht om deze mindset te verbinden met de dagelijkse praktijk. Hiervoor krijgen de deelnemers vaardigheden (skills) en gereedschappen (tools) aangereikt. Uitgangspunt voor deze module is het gedachtegoed van Stephen Covey – ‘The 7 habits of highly effective people’.
 
 
In 1,5 dag, op 30 en 31 augustus jl., zijn de 7 habits gekoppeld aan de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Door veel met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen en door cases te behandelen kan het theoretisch kader direct worden getoetst aan de realiteit. Dat versterkt het lerend effect bij de deelnemers.
 
 
Eimskip heeft aangegeven dat volgende groepen binnen het talentenprogramma ook deze leerervaring moeten meemaken. Dit met het doel de gehele organisatie een impuls te geven.
 

Nieuwsbrief