Erik van Nieuwpoort – Nieuwe DGA van MVNP

01-09-2015

Nieuwe aandeelhouder
Vanaf 1 januari zal Erik van Nieuwpoort toetreden als aandeelhouder van Maarleveld & Partners, waardoor de naam van het bedrijf ook wordt aangepast: Maarleveld Van Nieuwpoort & Partners. Van Nieuwpoort en Maarleveld kennen elkaar al lang; zakelijk door hun gedeelde interesse in de 7 Habits van Stephen Covey en privé doordat beiden lid van de Haagse Voetbal en Cricket Vereniging Quick.
 
Een logische combinatie
De ondernemer-trainer-adviseur Van Nieuwpoort vormt een logische combinatie met de ondernemer-manager-coach Maarleveld. Beide zijn gepassioneerd voor de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van mensen, hetgeen ook missie is van hun (nieuwe) bedrijf.
 
Een nieuw concept – de Hele Mens
Samen hebben zij de filosofie van De Hele Mens ontwikkeld, dat de basis vormt van hun denken en het trainen c.q. begeleiden van mensen. Niet alleen de mentale en lichamelijke dimensie van de mens is van belang voor het goed functioneren in bedrijven, maar ook de sociaal-emotionele en spirituele ontwikkeling. Ook de twee bedrijven waar zij aan verbonden zijn – FranklinCovey en Van Ede & Partners – vormen een mooie synergie in de wereld van persoonlijke ontwikkeling.
 
Nieuwe organisatie – associate partners
MVNP zal gaan werken met associate partners, d.w.z. professionals die zich gaan verbinden aan MVNP om in hun specialisme met de beide DGA’s  het Hele Mens concept vorm te geven in de gedefinieerde klantengroepen. In eerste instantie: MKB, Professional Education, Gemeentelijke Overheden en Professional Services Firms, gevolgd door de zorg en het onderwijs op langere termijn.
 
Meer weten over Erik van Nieuwpoort? Ga naar Over Ons!

Nieuwsbrief