Ewout Eilbracht – associate partner

25-01-2017

Ewout is associate partner van Maarleveld Van Nieuwpoort & Partners. Hij werkt projectmatig aan de ontwikkeling van De Hele Mens Academie, faciliteert trainingen en vervult consultancy opdrachten.
 
In de afgelopen jaren heeft Ewout zichzelf als een echte people manager ontwikkeld en met name binnen de telecombranche op het gebied van corporate sales support, waarbij maatwerk geleverd moest worden ten aanzien van operationele processen. Dit heeft hij gedaan voor verschillende type afdelingen met zowel partners als klanten in verschillende sectoren. Hierdoor heeft hij zowel veel business kennis kunnen vergaren, als zijn analytische, probleemoplossende en interpersoonlijke vaardigheden, die inherent zijn aan het vakgebied, kunnen ontwikkelen.
 
Ewout heeft altijd een voorliefde gehad voor commercie, waarbij het vinden van de juiste oplossing voor de klant centraal staat. Het accent van zijn werkervaring en studie ligt dan ook binnen het commerciële vakgebied. Daarnaast heeft hij een breed interesseveld, beschikt hij over een sterk empathisch- en analytisch vermogen en krijgt hij energie uit persoonlijke interactie.
 
De kennis en ervaring die hij als manager heeft opgedaan, gaan in essentie om het coachen van medewerkers , hen te betrekken en hun te ontwikkelen qua competenties. Hierbij gelooft hij in ‘wat je geeft, krijg je terug’!
 
Ewout heeft een graad in Commerciële Economie, is bekend met de Prince2 project management methodiek en heeft kennis van de procesverbeteringsmethodiek Lean Six Sigma.
 
Feedback van anderen: pragmatisch ingesteld, groot leervermogen, positieve instelling, doorzettingsvermogen, sociaal ingesteld, mondeling communicatief sterk, goede omgang met veranderingen en een people manager.
 
Bekijk zijn curriculum vitae op: www.linkedin.com/in/ewouteilbracht.

Nieuwsbrief