Fabio D’Agata – SPAT Nieuwe samenwerkingspartner MVNP

24-01-2017

Wie je ook bent, ik geloof dat kleine veranderingen je verder helpen. De beste manier om dat te doen is in beweging in de buitenlucht. Met de juiste uitgebalanceerde oefeningen die helemaal bij jou passen kijken we verder naar wat écht belangrijk voor je is. Ik zorg er samen met jou voor dat onze buitentrainingen een positieve bijdrage leveren aan het geheel: jouw leven. Met een sterk lichaam en een frisse geest is het een stuk makkelijker jouw gewenste veranderingen te verwezenlijken.
Mijn vaardigheden als sportleider komen van de CIOS opleiding in Arnhem. Maar al snel werd het meer dan alleen sporten. Verdieping vond ik ondermeer in twee jaar Zen-begeleiding, een tiendaagse stilteretraite, een zelfmanagementweekend en een cursus Mindfulness (8 weken) en een cursus Intuïtieve ontwikkeling (2 jaar). Het ondernemen is gaan kriebelen tijdens de commerciële marketingopleiding aan de Hogeschool Utrecht waar sport mijn specialisatie was. De expertises van mijn collega SPAT coaches spelen ook altijd een belangrijke rol bij het ontwikkelen van een plan.
Om doeltreffend te zijn vind ik het belangrijk dat jij je snel comfortabel voelt in mijn bijzijn. En dat we naast het zweten ook een boel plezier hebben samen. Ik ben voornamelijk actief in het bedrijfsleven, maar wie je ook bent, ik help je graag.
Beweging is het beste middel om te veranderen
Het leven vraagt je als mens mee te bewegen, om te veranderen. Niet per sé grote veranderingen, maar telkens een spat. Wij geloven dat beweging het beste middel is om te veranderen. Dat doen we door te trainen in de buitenlucht, met toegewijde coaches en in jouw eigen omgeving. Veranderen gaat namelijk makkelijker met een sterker lichaam en een frisse geest. Met onze verschillende expertises brengen we verdieping aan op thema’s die passen bij jou. Zo ontwikkelen we trainingsprogramma’s die zorgen voor de gewenste verandering bij jezelf, met collega’s of voor speciale zorg.
Coaches
Alle SPAT-coaches zijn gelicenseerd en werken vanuit de SPAT filosofie. Ze beheersen daarnaast allemaal een eigen expertise waaronder psychologie, voeding en topsport. De werkmethode bevat altijd de ingrediënten Sport, Persoonlijk, Aandacht en Training. Hierdoor zijn de trainingen herkenbaar en blijft de kwaliteit hoog.
SPAT
De letters van SPAT staan dus voor de ingrediënten die de basis vormen van onze programma’s. Door de Sportieve aanpak kom je in beweging en versterk je je lichaam op je eigen niveau. De Persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we écht contact maken. Met Aandacht voor thema’s die op dit moment spelen bij jou zorgen we voor de juiste verdieping en door regelmatig te Trainen kun je de gewenste spat veranderen.
Fabio D’Agata.
Functie: Directeur & SPAT coach
Expertise: Holisme
E-mailadres: fabio@spatverandert.nl
Telefoonnummer: 06 215 505 95
Website: www.spatverandert.nl

Nieuwsbrief