Loyens & Loeff – 7 Habits en outdoor in de Ardennen

13-09-2016

Op 11, 12 en 13 september kwamen ca. 50 jonge en recent geworven medewerkers van Loyens & Loeff samen met 3 trainers van FranklinCovey om een vliegende start te maken met hun carrière bij dit internationale advocaten kantoor.

Het programma is onderdeel van de L&L academy en zal een combinatie zijn van de 7 habits of highly effective people training en outdoor activiteiten.

Na de introductie van de managing partner, Wim Jarigsma, zijn de deelnemers 2 dagen aan het werk gegaan zowel mentaal als fysiek. Onderdeel van het programma is de onderlinge kennismaking tussen L&L vestigingen uit Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland om snel een netwerk te bouwen binnen de organisatie.

De 7 habits worden ingezet als een basis, een fundament voor de ontwikkeling van een mindset en skillset met ondersteuning van een toolset. Alle nieuwe advocaten, fiscalisten en kandidaat notarissen zullen dit programma doorlopen en creëren zodoende een gemeenschappelijk denkkader en taal. De outdoor activiteiten worden ingezet om de teamspirit, samenwerking te versterken en vooral ook om heel veel plezier met elkaar te beleven.

 

Nieuwsbrief