Maarleveld coacht start-ups bij Van Ede & Partners

09-04-2014

Van Ede & Partners is een bureau voor outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching. Wij begeleiden jaarlijks duizend cliënten, met als doel: een betere inzet van hun talenten en capaciteiten in werk. Onze begeleiding leidt tot meer werkplezier, meer eigen regie en/of een bewustere inzet van vaardigheden en ervaring. Als enige loopbaanbegeleider in Nederland geven wij een garantie af op het vinden van een passende ‘bestemming’.
Onze programma’s richten zich niet alleen op de werksituatie, maar bieden ook ruimte voor bewustzijn en inzicht in andere levensgebieden. Dit komt doordat we Biografisch Werken. Die werkwijze baseert zich op ontwikkelingen vanuit de persoon van de cliënt. Op die manier werken we op maat aan een duurzaam resultaat. Onze filosofie is ook voelbaar in de panden waar we werken.
Van Ede & Partners is in Nederland de grondlegger van outplacement en een autoriteit op het gebied van outplacement en loopbaanbegeleiding. Onze visie en werkwijze blijken ook effectief om vitaliteit in het werk te herwinnen of na een burn-out. En bij de emotionele verwerking van ontslag en het verwerken van negatieve ervaringen rondom werk. We hebben meer dan dertig jaar ervaring in loopbaanbegeleiding en outplacement. Die ervaring zetten we in vanuit elf vestigingen verspreid door het land.
Van Ede & Partners koestert de waarden authenticiteit, diepgang en zingeving.
Meer informatie over Van Ede & Partners: www.vanede.nl

Nieuwsbrief