Maarleveld & Partners helpt Goedinvorm met lange termijn plannen.

13-02-2014

Dichtbij de schitterende havens van Scheveningen bevindt zich sinds 2005 het Haagse ontwerpbureau Goedinvorm grafische producties. Met fris enthousiasme en vooral met veel creativiteit werken wij aan vele interessante en uitdagende opdrachten van een breed scala aan opdrachtgevers. Vormgeven van uw logo, folder, huisstijl, website of magazine? Voor alles hebben wij een oplossing. Om zo opvallend mogelijk te communiceren is altijd ons belangrijke uitgangspunt. Grote projecten gaan we niet uit de weg: periodieken, jaarverslagen en boeken vindt u ook in onze creatieve discipline. Maar uiteraard ontwerpen we ook flyers, mooie brochures, nieuwsbrieven en advertenties.
Daarnaast hebben we ook een solide netwerk opgebouwd om elke opdrcaht volledig te begeleiden. Webdesigners, tekstschrijvers, vertaalbureau en drukkerijen werken graag met ons samen. Grafisch vormgeven is onze lust, maar ook het verzorgen van drukwerk kunnen we voor u begeleiden.
 
Jereoen van den Akker, een geboren en getogen Hagenees, vond na de middelbare school zijn weg naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Hij heeft mooie opdrachten op Aruba verzorgd tijdens zijn stageperiode maar aardde al snel in Katwijk.
In Katwijk werkte hij bij een grote drukkerij. Daar maakte hij veel werk voor verschillende opdrachtgevers als Maarleveld & Co waar hij POS materiaal verzorgde voor o.a. Prada parfums en Paco Rabanne. Ook maakte hij diverse leuke projecten als het boek ‘Den haag: Popstad nr.1’. Na enkele jaren voegde Yordi Vermeulen zich hierbij en zo kwamen zij terecht in Den Haag, waar toch het merendeel van het netwerk zit.
 
Yordi Vermeulen, een echte Hagenaar, ontmoette zijn maatje Jeroen op de middelbare school. Ook hij volgde de opleiding Grafisch Vormgeven in Rottedam en heeft daarna de Cartonschoolschool in Amsterdam voltooid.
Na zijn stage bij een reclamebureau in Scheveningen heeft hij zijn baan daar voortgezet en o.a. jarenlang uitingen gemaakt voor O’Neill Europe, diverse schoolagenda’s en Den Haag Marketing. Daarna is hij gevraagd als junior Art-Director te werken voor Brunotti Europe. In 2002 zijn zij GOEDINVORM gestart, vanwege een wederzijdse interesse in leuke grafische oplossingen verzinnen voor een verscheidenheid aan clienten. Sinds 2005 zijn zij gevestigd op de Westduinweg in Scheveningen.
 
Wilt u ons werk bekijken? Ga dan naar: www.Goedinvorm.nl
Welkom, wij zijn altijd goed in vorm.

Nieuwsbrief