Maarleveld & Partners en GMW advocaten gaan uiteen

22-09-2015

Een nieuwe fase
Maarleveld & Partners heeft vanaf het begin van haar bestaan in GMW advocaten een prettige opdrachtgever en gastvrije ‘huisbaas’ gekend. Met de entree van Erik van Nieuwpoort als medeaandeelhouder gaat M&P een volgende fase. Het einde van de eerste fase van Maarleveld & Partners en het begin van de volgende fase als Maarleveld Van Nieuwpoort & Partners. M&P en GMW zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen hun zakelijke relatie niet te verlengen. Meer weten? Click op logo!
 
Wederzijdse inzicht
Enerzijds is deze beslissing ingegeven door de behoefte van Derick Maarleveld om zijn werk te concentreren op het persoonlijk begeleiden van personen en bedrijven in hun verdere ontwikkeling en niet meer uitvoerende rollen te vervullen. Anderzijds door het inzicht van GMW om de bedrijfsleiding van GMW advocaten zelf weer ter hand te nemen.
 
Thank you!
Maarleveld & Partners wil GMW advocaten – als opdrachtgever en huisbaas – hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en relatie in de voorbije jaren. Het was een mooie en leerzame tijd samen, maar het is nu de tijd om ieders weegs te gaan.
 
Meer weten over GMW advocaten? Ga naar www.gmw.nl

Nieuwsbrief