MNVP en ASEGA Legal; business partners in de juridische sector

26-02-2016

De markt van advocatuur en notariaat verandert. De rol van advocaat of notaris ook. Dit vergt aanpassingen. Soms grote, meestal kleine. Er ontstaan nieuwe behoeften binnen de juridische dienstverlening. MNVP en ASEGA Legal hebben de handen ineen geslagen en werken samen als business partners in de sector van de juridische dienstverlening.
 
ASEGA Legal treedt op als strategisch én operationeel business partner van advocatenkantoren en notariskantoren om bestaande cliënten nog beter te bedienen en nog aantrekkelijker te worden voor nieuwe cliënten. ASEGA Legal herkent, erkent en benut het onderscheidend vermogen van advocaten en notarissen. ASEGA Legal is actief met de volgende diensten: new business management,  content, client management en strategie.
 
MVNP begeleidt de zakelijke en persoonlijke ontwikkeling van mensen, zodat organisaties blijvend succesvol met hun klanten kunnen werken.
 
Commerciële Leergang voor juridische professionals
In de advocatuur en het notariaat is het gevecht om de klant in volle gang. Professionals als advocaten en notarissen dienen ook commercieel te kunnen opereren om klanten te werven en te binden. Commercieel werken vraagt van professionals klantgerichte en zakelijke vaardigheden, naast de ambitie om actief met klanten te willen werken. MVNP en ASEGA Legal hebben een Commerciële Leergang voor juridische professionals ontworpen. Het programma voorziet in de commerciële vorming van advocaten en notarissen en reikt hen de ‘tools’ aan om duurzaam succesvol te werken met hun cliënten.
 
Meer weten over deze Commerciële leergang?  Neem contact op met projectcoördinator Derick Maarleveld; derick@www.mvnp.nl of 06-52 40 50 87.
 
Meer weten over ASEGA Legal? www.asega-legal.com

Nieuwsbrief