Verhuizing MVNP naar nieuwe locatie

01-01-2016

In de loop van 2015 is MVNP in contact gekomen met Andre Mahieu. Hij is de eigenaar van Nassau Parc in Den Haag. Nassau Parc is gevestigd in een monumentaal pand aan de Nassaulaan in Den Haag waar verschillende bedrijven zich kunnen vestigen.
 
In de zomer van 2015 heeft MVNP een bezoek gebracht aan het pand en heeft direct een optie genomen op een van de lege kantoren. De keuze is gevallen door de ligging, de grootte en de prijs in combinatie met mogelijke uitbereiding naar de toekomst.
 
Deze optie is omgezet in een definitieve keuze voor Nassau Parc in het najaar van 2015. Vanaf 1 januari is MVNP officieel gehuisvest aan de Nassaulaan 13 in het Nassau Parc. Intussen heeft MVNP ook een parkeerplaats achter het gebouw gehuurd en wordt er nu al voorzichtig gesproken over uitbreiding.
 
MVNP is tot nu toe erg tevreden over ‘het huis’ en voelt zich inmiddels helemaal thuis. Elke vrijdag biedt Nassau Parc de gelegenheid om een gezamenlijke lunch te genieten, waarbij op een informele wijze kennis kan worden gemaakt met de andere bewoners van het pand. Ook de trainingen en workshops van de Hele Mens Academie zullen op deze locatie worden verzorgd.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Meer weten? www.nassauparc.nl

Nieuwsbrief