Onze diensten

Hoofd, Hart, Ziel & Lichaam

People & Company zet in op ontwikkeling van mensen in organisaties op 4 dimensies; hoofd, hart, ziel en lichaam. Wij noemen dat ontwikkeling van de hele mens. Hele mensen creëren hele organisaties. Hele organisaties vervullen de behoefte van de klant.

Hoofd

Ons hoofd vraagt om voortdurend in ontwikkeling te blijven. Wij bieden een keur aan programma’s waardoor je het brein kunt stimuleren, inspireren en voeden.

Hart

Het hart vormt de kern van ons menszijn. Hier worden verbindingen gelegd tussen ons hoofd, de rest van ons lichaam maar ook onze omgeving. Goed kunnen functioneren in de huidige wereld vraagt veel van onze sociaal-emotionele capaciteiten. Bekijk ons totale aanbod op dit gebied.

Ziel

Door te werken aan de spirituele dimensie geef je richting aan je leven. Steeds meer mensen zijn op zoek naar zingeving. Wat wil ik bereiken in het leven? Wat is mijn missie? Wat is mijn visie. Aan welke kracht ontleen jij wie je bent en wat je doet? Ingrijpende vragen. Wij verzorgen diverse programma’s speciaal gericht op zingeving en spiritualiteit.

Lichaam

Het lichaam vraagt om een gezonde en fitte omgeving. Vraagt om voldoende beweging, goed eten, genoeg rust en ontspanning. Wij hebben daarom een aantal programma's opgenomen speciaal gericht op het gezond houden van het lichaam. Wij werken samen met diverse specialisten op dit gebied.

Persoonlijke ontwikkeling

Organisatie ontwikkeling

Bel mij terug
Nieuwsbrief