Onze nieuwe naam: People & Company

19-06-2018

Eind vorig jaar zijn de bedrijven Maarleveld Van Nieuwpoort & Partners (MVNP) en Miranova de samenwerking met elkaar aangegaan. Dit heeft er inmiddels toe geleid dat wij onze bedrijven hebben gefuseerd onder een nieuwe naam en logo: People & Company.

Wij houden ons bezig met persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Wij maken mensen, teams en organisaties effectief, zodat organisaties hun doelstellingen kunnen realiseren en mensen meer betrokken zijn bij hun werk. Dit doen wij door het ontwikkelen van de vier dimensies van de mens: hoofd, hart, ziel en lichaam.

Ons doel is een bijdrage te leveren aan het verhogen van de relatief lage medewerkersbetrokkenheid in Nederland naar het West-Europese gemiddelde. Concreet betekent dit 475.000 medewerkers meer betrokken maken bij hun werk! Een mooie uitdaging die we graag aangaan.

En dat is van belang, want: betrokkenheid van medewerkers leidt volgens het Amerikaanse onderzoeksbureau GALLUP tot: hogere productiviteit, hoger rendement, hogere klanttevredenheid, hogere kwaliteit, lager ziekteverzuim, hogere retentie, én: gelukkiger medewerkers.

Onlangs hebben wij onze website vernieuwd en in lijn gebracht met onze nieuwe bedrijfsnaam, onze werkwijze en onze producten/diensten. Zie hiervoor: www.peopleandcompany.nl.

Mocht je met ons over dit onderwerp van gedachten willen wisselen, dan komen we graag met jou in contact! Ook kunt u ons volgen op onze bedrijfspagina op Linkedin.

Nieuwsbrief