MVO

Onze missie is het krachtiger maken van organisaties en mensen door ontwikkeling van de hele mens: lichaam, hoofd hart en ziel. Wij hechten er waarde aan onze missie ook vorm te geven in maatschappelijk betrokken organisaties waar het behalen van winst duidelijk ondergeschikt is aan het streven naar een duurzaam betere wereld.

Met een aantal organisaties die zich daar bij uitstek voor inzetten zijn wij daarom de samenwerking aangegaan en dragen wij bij aan een duurzaam betrokken en krachtige samenleving.

Stichting Lotje

Stichting Lotje ondersteunt kleinschalige initiatieven en projecten voor hulp aan kinderen, tot en met 18 jaar in Den Haag, die zich in een noodsituatie bevinden.

Stichting Lotje biedt hulp in de vorm van een eenmalige bijdrage, klein of groot, die echt een verschil maakt voor het kind. Deze bijdrage kan financieel zijn of, afhankelijk van de situatie, in de vorm van hulpgoederen zoals kleding, schoenen of wat op dat moment echt nodig is.

Zonder dat je het ziet of weet, is leed vaak dichterbij dan je denkt. Stichting Lotje wil kinderen in schrijnende situaties helpen en opvrolijken. Daarvoor staat Stichting Lotje in contact met professionals, zoals gezinscoaches, die dagelijks met gezinnen werken.

Meer weten over het geweldige werk van deze enthousiaste en betrokken vrijwilligers? bezoek eens hun website of meld je aan als vrijwilliger: www.stichtinglotje.nl.

Dance4Life

Sinds 2004 werkt het in Amsterdam gevestigde dance4life samen met jongeren aan een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd. Dat doet dance4life in 20 landen, in samenwerking met lokale partnerorganisaties.

Dance4life werkt samen met jongeren aan een gezonde toekomst door middel van seksuele voorlichting, en door het gebruik van muziek en dans. Zo wil dance4life jongeren betrekken en inspireren. Bovendien motiveert dance4life jongeren om zélf in actie te komen.

Daarnaast richt dance4life zich op overheden, om ervoor te zorgen dat ze wetten veranderen of juist doorvoeren. Het Nederlandse initiatief vindt plaats in bijna 20 landen verspreid over 5 continenten.

Dance4life onderscheidt zich door die eigen vaste aanpak: elk voorlichtingsprogramma kent in elk land dezelfde stappen: Inspire, Educate, Activate en Celebrate.

Lees meer over het mooie en inspirerende werk van dance4life op www.dance4life.nl.

Nieuwsbrief