Workshop Overtuigend en succesvol verkopen bij Haagse Vrouwenzaken

21-01-2016

Bijeenkomst ‘Overtuigend en succesvol verkopen’ 21 januari 2016
 
Workshop door Derick Maarleveld
 
Hoe krijg je makkelijker nieuwe opdrachten of klanten?
Hoe ga je effectief om met bezwaren van klanten?
Welke fasen zijn er tijdens het verkoopgesprek en waar moet je op letten?
 
In deze workshop geeft Derick antwoord op deze vragen en handvatten voor het voeren van effectieve verkoopgesprekken. Hij laat je zien hoe je een goed verkoopgesprek voorbereid, afsluit en alle fasen hier tussenin. Het is belangrijk deze fasen te volgen aangezien dat de kans vergroot om jouw klant goed te helpen en dus te verkopen. Hij gebruikt hierbij een bewezen succesvol 5 stappen model én een 4 stappen model hoe je om kunt gaan met tegenwerpingen. Je kan van je eigen bedrijf een casus uitwerken en voor commentaar naar Derick toesturen.
 
Derick Maarleveld is managing partner van het organisatieadviesbureau Maarleveld Van Nieuwpoort & Partners. Hij heeft gewerkt voor Procter & Gamble in verschillende sales-, marketing- en people development functies. Het is zijn passie om bedrijven en hun personeel te helpen met hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 
Tijd: Donderdag  21 januari 2016 19.00-22.30 uur (start programma 19.30 uur).
Locatie: Van Ede & Partners, Tapijtweg 2, 2597 KH Den Haag.
Lid worden? Per jaar betaal je 80 euro voor 2016. Daarvoor kun je naar 8 informatieve bijeenkomsten met aansluitend een netwerkborrel én naar de jaarlijkse kerstbijeenkomst. Als je lid bent, kun je 1 introducee meenemen voor 10 euro. Als je meer dan 1 introducee mee wilt nemen, juichen we dat toe, maar slechts voor 1 persoon geldt het gereduceerde tarief. Aanmelden kan via info@haagsevrouwenzaken.nl
 
Meer weten over Haagse Vrouwenzaken? www.haagsevrouwenzaken.nl
 
 
                                                                                                                                                             

Nieuwsbrief