Overtuigend (jezelf) Verkopen bij Van Ede & Partners

08-06-2015

De ‘wereld’ wordt steeds complexer en professioneler. Ook de cliënten van Van Ede & Partners hebben met deze werkelijkheid te maken. Na de visie-ontwikkeling, de profieltraining en de campagnetraining is het tijd om naar buiten te gaan. Te gaan netwerken en zich te verdiepen in de thema’s van de verschillende branches, waarin de cliënt belangstelling heeft. En dan komt het moment van de mogelijkheid op een nieuwe baan of een nieuwe opdracht. Dan begint het proces van jezelf verkopen. De workshop Overtuigend (jezelf)Verkopen gaat je daarmee helpen.
 
Consulent Derick Maarleveld en oud- cliënt Sven van der Wal verzorgen de workshop Overtuigend (jezelf) Verkopen. Een denkmethode om effectief voorstellen, ideeën, plannen e.d. te communiceren. In de workshop geven Sven (praktijk) en Derick (theorie) uitleg over deze denkmethode, die wordt ondersteund met – persoonlijke – praktijkvoorbeelden; zakelijk en privé.
 
Vervolgens doen de workshopdeelnemers – in groepjes – een oefencasus, die zij aan de hele groep presenteren voor feedback. Dan is het tijd om naar huis te gaan en een eigen O(j)V-casus voor te bereiden, die tijdens een volgende bijeenkomst aan de groep kan worden gepresenteerd voor feedback………de vooruitgang is vaak significant. Ja……en dan naar buiten. Met behulp van O(j)V een nieuwe baan of opdracht scoren!
 
 
Interesse gewekt? Bel of email Derick of Sven!
 
Derick: 06-52405087 of d.maarleveld@vanede.nl
Sven: 06-23492900 of sven.vanderwal@gmail.com

Nieuwsbrief