Catherine Koster – Samenwerkingspartner

Sociaal- en organisatiepsycholoog, consultant en maatschappelijk betrokken

Catherine is sociaal- en organisatiepsycholoog, consultant en maatschappelijk betrokken. Zij verdiept zich al ruim 15 jaar in gedragsverandering en leiderschap. Haar missie: mensen en organisaties helpen het optimale uit zichzelf te halen. Op een positieve en effectieve manier.

Voor People & Company werkt Catherine samen met Derick aan het project Spread the word, met als doel om medewerkersbetrokkenheid in Nederland te bevorderen. Voor dit project voeren we waarderende gesprekken met leidinggevenden in de profit en non-profit sectoren, over wat zij belangrijk vinden, wat goed gaat en wat er nog moet gebeuren om medewerkersbetrokkenheid te stimuleren.

Catherine is senior organisatieadviseur bij de gemeente Den Haag, eigenaar van Affect Business Coaching en vrijwilliger bij Stichting Present en de Luisterlijn. Affect Business Coaching is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen en organisaties vanuit waarderend actie-onderzoek (appreciative inquiry) en 7 eigenschappen van effectief leiderschap. Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets willen bieden en mensen die daarmee geholpen worden. De Luisterenlijn biedt dag en nacht een luisterend oor.

Catherine studeerde psychologie aan de Universiteit Leiden. Zij werkte onder andere voor Parnassia Groep en Stichting Dichterbij om zorginnovaties te ontwikkelen en te implementeren.

Bekijk Catherine Koster haar Linkedin profiel.

Nieuwsbrief