Jan Willem Elffers – Samenwerkingspartner

Executive Search & Nieuw Leiderschap

De weg die ik tot nu toe afgelegd heb heeft, tot mijn grote vreugde geleid tot het ontstaan van The Leader Inside.  Naast mijn innerlijke proces hebben alle “carrière”-stappen daar een steentje aan bijgedragen (zie www.linkedin.com/in/leaderinside ). Zowel de missers als de successen. Misschien wel juist de missers.

Ik ben inmiddels alweer lang headhunter. En ben gegroeid in dit vak van salesposities in de indertijd booming markt van de ICT en Internet tot zware functies binnen Management Teams in een breed spectrum van markten. Hierbij vooral kijkend naar mens, cultuur en strategie.

De echte bevrediging begon echter twee jaar geleden, toen ik in de “markt” van Nieuw Leiderschap rolde. Prachtige mensen, die zochten naar organisaties waar ze op een zinvolle manier toegevoegde waarde konden hebben. Organisaties die ze door hun grote zelfkennis en andere kijk op mens en maatschappij op langere termijn succesvoller konden maken. Toekomstbestendig. Mijn ervaring in executive search en in het bouwen en leiden van teams viel samen met een diepe overtuiging dat het anders kan en moet in organisaties. The Leader Inside is het resultaat, nieuw leiderschap op topposities de missie.

Met Derick en Maarleveld & Partners deel ik het “simpele” besef dat een organisatie niets anders is dan mensen. En als die goed in hun vel zitten en in staat gesteld worden hun talent in te zetten, dan is succes gegarandeerd.

Bekijk Jan Willem Elffers zijn Linkedin profiel.

Nieuwsbrief