Maakt veranderen leuk!

Ik geloof dat mensen groeien door te durven spelen. Stop growing up, start growing. Daarom daag ik jou uit om op je eigen manier in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk. Op die manier help ik jou om het beste uit jezelf te halen!

Ik breng je dus in beweging, lichamelijk én met de focus op de groei van jou als persoon of als team. In een veilige setting zet ik je op een ludieke, speelse manier aan het werk. Door middel van rake observaties en scherpe vragen geef ik je op een vriendelijke manier reflectie terug. Hierdoor kom je een stap verder. Soms leg ik de vinger snel op de zere plek en gebruik ik de dynamiek van de situatie om richting jouw persoonlijke doel te bewegen. Daar gaat mijn speciale aandacht naar uit. Ik leer jou om jezelf en anderen op een andere manier te kennen en te begrijpen.

Mijn manier van werken is door het spelenderwijs bewegen net een beetje anders en toch intensief. De energieke, speelse stijl past goed bij mij en ik hecht waarde aan authenticiteit. Waar ik jou toe uitdaag in mijn training breng ik ook zelf in: opereren vanuit je kracht en eigenheid. Bij mij kun je maatwerk verwachten. Elke combinatie van doelstelling, groep, context en situatie vraagt namelijk om een andere aanpak. Je weet dus niet van tevoren exact wat ik ga doen. Je moet bereid zijn actief aan de slag te gaan en openstaan voor deze aanpak. Dynamisch, scherp, confronterend en zonder oordeel. Individueel of als team. Mentaal, emotioneel en/of fysiek. Durf jij het aan?

Beweging is het beste middel om te veranderen

Het leven vraagt je als mens mee te bewegen, om te veranderen. Niet per sé grote veranderingen, maar telkens een spat. Wij geloven dat beweging het beste middel is om te veranderen. Dat doen we door te trainen in de buitenlucht, met toegewijde coaches en in jouw eigen omgeving. Veranderen gaat namelijk makkelijker met een sterker lichaam en een frisse geest. Met onze verschillende expertises brengen we verdieping aan op thema’s die passen bij jou. Zo ontwikkelen we trainingsprogramma’s die zorgen voor de gewenste verandering bij jezelf, met collega’s of voor speciale zorg.

Coaches

Alle SPAT-coaches zijn gelicenseerd en werken vanuit de SPAT filosofie. Ze beheersen daarnaast allemaal een eigen expertise waaronder psychologie, voeding en topsport. De werkmethode bevat altijd de ingrediënten Sport, Persoonlijk, Aandacht en Training. Hierdoor zijn de trainingen herkenbaar en blijft de kwaliteit hoog.

SPAT

De letters van SPAT staan dus voor de ingrediënten die de basis vormen van onze programma’s. Door de Sportieve aanpak kom je in beweging en versterk je je lichaam op je eigen niveau. De Persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we écht contact maken. Met Aandacht voor thema’s die op dit moment spelen bij jou zorgen we voor de juiste verdieping en door regelmatig te Trainen kun je de gewenste spat veranderen.