Publicaties

It all begins with people

Het komt in de beste organisaties voor, en steeds vaker bovendien: werknemers die niet betrokken zijn bij wat ze doen, mensen die stil lijken te staan in hun werk en steeds meer werknemers die burn-out achtige klachten lijken te ontwikkelen.

Derick Maarleveld brengt over dit groeiende probleem én de oplossing een revolutionair boek voor leidinggevenden, managers én medewerkers uit: It all begins with people.

Online Werkboek - It all begins with people

Het werkboek begint met een samenvatting van It all begins with people. Ieder hoofdstuk begint met de conclusie en aanbevelingen. Vervolgens worden analyse-tools voor managers/leidinggevenden en medewerkers aangeboden en instructies hoe deze te gebruiken.

Organizational Health Check

Om te begrijpen wat er allemaal speelt in een bedrijf of een organisatie heeft People & Company een analyse tool ontwikkeld; de Organization Health Check. Door gesprekken met de mensen in het bedrijf te voeren over: resultaten, mensen, organisatie en strategie kunnen wij vaststellen wat de Sterke punten en de Kan Beter punten zijn van het bedrijf. Op basis van deze analyse doen we aanbevelingen om de Sterke punten maximaal te benutten en het effect van de Kan Beter punten zo gering mogelijk te laten zijn.

Commerciële vaardigheden voor advocaten, notarissen en fiscalisten

People & Company en ASEGA Legal ontwikkelden samen de Leergang Commerciële Vaardigheden voor Advocaten, Notarissen en Fiscalisten. Het programma voorziet in uw persoonlijke en commerciële vorming en biedt tools om duurzaam succesvol te werken met bestaande en nieuwe cliënten.

Nieuwsbrief