Tools

Inzicht in jouw wekelijkse werkzaamheden

  • Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit verschillende werkcategorieën.
  • Hoe beter we de tijd verdelen over deze categorieën, des te effectiever je bent.
  • Wil je weten hoe effectief jij bent? Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de onderstaande vragenlijst in te vullen.
  • Als je dat doet krijg je op basis van jouw antwoorden het volgende van ons teruggestuurd:
    • Een overzicht hoe jij je wekelijke werkzaamheden invult.
    • Hoe jouw invulling afwijkt van de ”ideale” invulling.
    • Inzicht wat je meer of minder zou moeten doen om tot de “ideale” invulling te komen.

It all begins with people

Het komt in de beste organisaties voor, en steeds vaker bovendien: werknemers die niet betrokken zijn bij wat ze doen, mensen die stil lijken te staan in hun werk en steeds meer werknemers die burn-out achtige klachten lijken te ontwikkelen.

Derick Maarleveld brengt over dit groeiende probleem én de oplossing een revolutionair boek voor leidinggevenden, managers én medewerkers uit: It all begins with people.

Online Werkboek - It all begins with people

Het werkboek begint met een samenvatting van It all begins with people. Ieder hoofdstuk begint met de conclusie en aanbevelingen. Vervolgens worden analyse-tools voor managers/leidinggevenden en medewerkers aangeboden en instructies hoe deze te gebruiken.

Organizational Health Check

Om te begrijpen wat er allemaal speelt in een bedrijf of een organisatie heeft People & Company een analyse tool ontwikkeld; de Organization Health Check. Door gesprekken met de mensen in het bedrijf te voeren over: resultaten, mensen, organisatie en strategie kunnen wij vaststellen wat de Sterke punten en de Kan Beter punten zijn van het bedrijf. Op basis van deze analyse doen we aanbevelingen om de Sterke punten maximaal te benutten en het effect van de Kan Beter punten zo gering mogelijk te laten zijn.

Commerciële vaardigheden voor advocaten, notarissen en fiscalisten

People & Company en ASEGA Legal ontwikkelden samen de Leergang Commerciële Vaardigheden voor Advocaten, Notarissen en Fiscalisten. Het programma voorziet in uw persoonlijke en commerciële vorming en biedt tools om duurzaam succesvol te werken met bestaande en nieuwe cliënten.

Nieuwsbrief