SPAT – nieuwe business partner MVNP

24-01-2017

Beweging is het beste middel om te veranderen
Het leven vraagt je als mens mee te bewegen, om te veranderen. Niet per sé grote veranderingen, maar telkens een spat. Wij geloven dat beweging het beste middel is om te veranderen. Dat doen we door te trainen in de buitenlucht, met toegewijde coaches en in jouw eigen omgeving. Veranderen gaat namelijk makkelijker met een sterker lichaam en een frisse geest. Met onze verschillende expertises brengen we verdieping aan op thema’s die passen bij jou. Zo ontwikkelen we trainingsprogramma’s die zorgen voor de gewenste verandering bij jezelf, met collega’s of voor speciale zorg.

Coaches
Alle SPAT-coaches zijn gelicenseerd en werken vanuit de SPAT filosofie. Ze beheersen daarnaast allemaal een eigen expertise waaronder psychologie, voeding en topsport. De werkmethode bevat altijd de ingrediënten Sport, Persoonlijk, Aandacht en Training. Hierdoor zijn de trainingen herkenbaar en blijft de kwaliteit hoog.

SPAT
De letters van SPAT staan dus voor de ingrediënten die de basis vormen van onze programma’s. Door de Sportieve aanpak kom je in beweging en versterk je je lichaam op je eigen niveau. De Persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we écht contact maken. Met Aandacht voor thema’s die op dit moment spelen bij jou zorgen we voor de juiste verdieping en door regelmatig te Trainen kun je de gewenste spat veranderen.

Meer informatie:  zoek contact met Fabio D’Agata of Mariska van der Poel via www.spatverandert.nl

Nieuwsbrief