Van Peppen Verzekeringen naar de 3de generatie

01-12-2014

Van Peppen: Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

  1. Persoonlijk advies van een adviseur
  2. Telefonische helpdesk
  3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.
Gemak bij u in de buurt
Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dichtbij bij u in de buurt.
Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor.
Persoonlijke aanpak
Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.
Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.
Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze historie
Ons gelijknamig familiebedrijf werd kort na het einde van de Tweede Wereldoorlog opgericht door de heer J.C. van Peppen, waarmee de basis voor ons bedrijf in de huidige opzet werd gelegd.
Aan het eind van de zestiger jaren van de vorige eeuw trad de jongste zoon, Ed van Peppen, bij ons bedrijf in dienst en richtte kort daarna samen met zijn vader een vennootschap op. Reeds gedurende bijna vijftig jaar is ons bedrijf gevestigd aan de – goed bereikbare – Laan van Meerdervoort 709, hoek Chrysantplein.
Sinds de toetreding in 2001 van Ivo van Peppen tot ons kantoor is er sprake van een derde werkzame generatie in ons familiebedrijf. Vanaf 2005 wordt de directie gevormd door (vader en zoon) Ed en Ivo van Peppen, terwijl dit jaar tevens in beperkte kring, maar met gepaste trots, het zestigjarig jubileum van ons bedrijf werd gevierd.
Ons kantoor kan worden omschreven als een traditioneel assurantiebedrijf. De basis is decennia lang gelegd middels het bemiddelen in schadeverzekeringen voor de particuliere en zakelijke relatie. Onze portefeuille is voornamelijk opgebouwd door mond-tot-mondreclame. Middels recommandatie van bestaande klanten hebben wij kunnen groeien tot een degelijk en betrouwbaar middelgroot assurantiekantoor.
Naast de basis van schadeverzekeringen is ons kantoor zich steeds meer gaan richten op levens- en pensioenverzekeringen, alsmede hypotheken. Op deze manier kunnen wij voor steeds meer klanten als vast contactpersoon dienen voor alle verzekeringstechnische zaken.
Naast een zelfstandige groei hebben wij met name in de afgelopen decennia door een aantal portefeuille-overnames een verdere groei kunnen realiseren. Zo werd recent in 2003 de portefeuille van het Voorburgse kantoor “Albez Verzekeringen” overgenomen. Voortvloeiend uit deze overname traden ook de beide werkneemsters van voorheen “Albez Verzekeringen”, bij ons bedrijf in dienst.
Voor meer onformatie: www.vanpeppen.nl
 

Nieuwsbrief