NewCompliance: Patiëntveiligheid door Innovatie

16-04-2014

NewCompliance is opgericht in 2005 en groeit op dit moment als nooit tevoren.

 
Oprichters, Bo Wiesman en Michael van Schie, startten eind 2005 na het afronden van hun studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit met het bedrijf NewCompliance.
 
In 2006 wordt NewCompliance ingelijfd in de YES!Delft formule. YES!Delft is de technische incubator van de TU-Delft waar startende ondernemers de mogelijkheid krijgen om hun idee uit te werken tot een succesvol commercieel bedrijf. Nu, 8 jaar later heeft NewCompliance 10 werknemers in dienst en werkt men hard aan de ontwikkeling en implementatie van haar technologische producten.
Dankzij de succesvolle formule van YES!Delft kon NewCompliance in 2010 zich vestigen in het nieuwe pand van YES!Delft aan de Molengraaffsingel gelegen aan de A13 te Delft. Omdat NewCompliance blijft groeien werd het pand in Delft te klein. Hierdoor zijn wij in 2012 verhuisd naar een grotere locatie. Het nieuwe pand is gelegen aan de Cobaltstraat 26, naast de A12 in Zoetermeer.
 
Binnen NewCompliance zijn de innovatieve producten gericht op het verbeteren van de patiëntveiligheid. De nadruk ligt hierbij op technologische oplossingen waarbij de combinatie van hardware en software in belangrijke mate een rol speelt. Resultaat van onze inspanningen is dat wij in 2010 als eerste en enige commerciële partij een eervolle vermelding voor de IGZ ZorgVeiligprijs2010 hebben ontvangen.
 
In 2011 is NewCompliance, in samenwerking met verscheidene toonaangevende ziekenhuizen, een aantal revolutionaire nieuwe producten aan het ontwikkelen.
 
Deze producten zullen de visie en aanpak ten aanzien van patiëntveiligheid blijvend veranderen: talloze levens zullen dankzij deze producten worden gered.
 
NewCompliance heeft op dit moment een 20-tal ziekenhuizen uitgerust met 1 of meerdere producten.
NewCompliance ontwikkelt en vermarkt innovatieve producten gericht op het verbeteren van de patiëntveiligheid op de OK:
 

  1. De OK Cockpit: Één paneel voor alle parameters rondom de patiëntveiligheid.
  2. OK Monitoring Systeem: Registreert en koppelt real-time parameters rondom luchtkwaliteit (druk, vocht, temp.) terug.  
  3. OK-deurtellers: Draadloze sensoren en software voor registratie en terugkoppeling deurbewegingen.
  4. Disposable po systeem: Innovatief en milieuvriendelijk alternatief voor de bedpanspoeler.
  5. Vernacare disposable pulp producten

 

Vernacare

Pulp en aanvullende producten

NewCompliance is ook de exclusieve Nederlandse distributeur van de pulp en aanvullende producten van Vernacare.
Voor een bestellijst en prijzen neemt u contact op met NewCompliance via mailadres info@newcompliance.nl of telefoonnummer 079-7370000.
Wilt u meer weten over onze producten, of wilt u ook een begin gaan maken met het structureel terugdringen van infecties in uw zorginstelling?
Neem dan contact met ons op. Een demonstratie van een van onze producten is altijd geheel vrijblijvend.
www.newcompliance.nl

Nieuwsbrief